Om os

Vi er en uafhængig kristen forening, som blev oprettet den 16. maj 2007.

Foreningen “Better Life Mission” har til formål at hjælpe trængende mennesker. Foreningen modtager dertil øremærkede gaver og overfører dem til den pågældende institution eller person. Gaver kan anvendes til følgende formål:

  • Fadderskaber i sammenhæng med den direkte pleje og uddannelse af børn
  • Humanitære projekter
  • Missionsaktiviteter (f.eks. udbredelse af kristen litteratur, gennemførelse af foredrag osv.)

Formand og sekretær: Mario Clerc

Mario er født den 8. april 1967 i Langenthal, Schweiz. Han er industriinformatiker og arbejder som software udvikler.

Næstformand: Elisabeth Charo

Elisabeth er født den 20. september 1969 i Mombasa, Kenya. Hun er gift og har to børn. Hun har boet i Schweiz fra 1993 til 2010.

Kasserer og regnskabsfører: Lena Clerc

Lena er født den 1. juni 1965 i Allinge-Gudhjem på Bornholm, Danmark. Hun har læst til merkonom i regnskab.

Mario og Lena Clerc giftede sig den 15. september 1996 og bosatte sig i Schweiz. Da de begge har en byrde for at hjælpe andre mennesker såvel fysisk som åndeligt har de valgt at bruge deres fritid på mission. De har af samme grund valgt, at Lena skal være hjemmegående, så de har mere tid til at hjælpe andre. Lena har i mange år været involveret i hjælpearbejde i Rumænien, hvor hun har taget del i hjælpetransporter fra Danmark til Rumænien. Lena og Mario har efter indgåelse af ægteskab fortsat deres kontakt og understøttelse af arbejdet i Rumænien. Da de i 2006 efter 10 års kontakt med Benson Nganga fra Kenya i Afrika, følte sig kaldede til at udvide deres indsats til Afrika, begyndte de at overveje at danne en forening og give arbejdet mere officielle rammer. Dette førte til oprettelsen af foreningen “Better Life Mission” den 16. maj 2007.

Elisabeth Charo er hjemmegående husmor. Også hun ønsker at gøre en indsats for at hjælpe andre. Hendes baggrund med kendskab til kenyanske forhold er til stor hjælp og støtte for foreningen i dens beslutninger. I Oktober 2010, tre år efter foreningens oprettelse, er hun med sin familie flyttet tilbage til Kenya, hvor hun nu virker for foreningens projekt i Kenya på nært hold.

Better Life Mission er en velgørende, skattefritaget organisation.

[Home] [Deutsch] [Dansk] [Om os] [Bankforbindelser] [Bliv fadder] [Kenya] [Nyhedsbrev] [English]